Здравствене предности праха трава од јечма

Прашак у праху јечма направљен је од сувих младих лишћа јечма. Обично се сакупља око 200 дана након клијања, када су пчеле мање од једне стопе. У раној фази раста, јечам је биљка ближа композицији према поврћем од зрна, па самим тим и име јечам траве.

 

Како растућа биљка, садржај хранљивих састојака младих житарица траје брзо. Концентрација хранљивих материја - витамини, минерали, ензими, аминокиселине, хлорофил - значајно се погоршавају.

 

Трава у праху јечма , као и већина врста поврћа, веома је лако прочишћена од стране тела, што омогућава телу да користи хранљиве састојке у року од неколико минута. Такође има јако алкализирајуће ефекте на тело.


大麦苗5.jpg


Здравствене предности праха трава од јечма

Трака јечма помаже у пречишћавању јетре.

Јечам трава хлорофил пере депозите лекова из тела.

Јечам траве помаже у лијечењу астме.

Трака јечма помаже у борби против крвних угрушака.

Јечам траве помаже у борби против рака.

Трака јечма помаже у смањењу нивоа холестерола у лизопротеину ниске густине (ЛДЛ) (ниво ' лошег ' холестерола).

Јечам траве помоћи против дијабетеса; такође помаже у одлагању или спречавању оштећења крвних судова које могу изазвати дијабетес.

Јечам је трава енергија.

Јечам траве помажу у лечењу кожних обољења и улкуса промовисањем раста нових ћелија.

Јечам траве је богат извор и растворљивих и нерастворних влакана. Нерастворљиво влакно помаже у правилном излучивању отпадних производа у тијелу, док се растворљиво влакно (познато као бета глукан) меша с течношћу, везује се за масне супстанце и омогућава им излучивање из тела.