Shaanxi NHK Technology Co, Ltd. osnovana je u aprilu 2014., i podružnica je Shaanxi Huike Botanical Development Co., Ltd., koja je osnovana u listopadu 1998. godine.


Mi smo izvozno orijentisana kompanija za tehnološka privatna preduzeća sa pravima uvoza i izvoza. Naša kompanija reaguje na tržišne trendove, naglašava uslugu korisnika i zadovoljstvo, te se oslanja na najnovije napredne tehnologije. Mi smo visokokvalitetni dobavljač visokočistih botaničkih funkcionalnih monomera i standardizovanih ekstrakata, sa preko 18 godina održivog razvoja. Kao takvi, uspostavili smo dobru marku i reputaciju u polju botaničke ekstrakcije.


Posvećeni smo istraživanju, razvoju, proizvodnji i prodaji biljnih aktivnih sastojaka, prehrambenih proizvoda za životinje i proizvoda fermentacije mikroba. Nastojimo postati vodeći u industrijskoj i tehničkoj evoluciji, akcelerator i formulator odgovarajućih standarda te pouzdan dobavljač visokokvalitetnih proizvoda i usluga.


Kompanija Kultura

Pridržavamo se ciljeva „odličnog kvaliteta, povoljne cijene, brzine isporuke i izuzetne usluge“ da naša kompanija postane vaš idealan partner u obostrano korisnim poslovnim transakcijama. Nastojimo transformirati prirodne resurse kroz biohemiju, naprednu nauku i tehnologiju, u kontinuirano visokokvalitetne prirodne proizvode i srodne spojeve kako bismo ispunili potražnju naših kupaca.


Value Outlook

Unutar naše kompanije shvatamo važnost „win-win“ prirode poslovanja između nas samih i naših kupaca. Na osnovu ove perspektive, ne štedimo napore da postignemo napredak u tehnologiji i proizvodnji. Čvrsto smo posvećeni pružanju našim kupcima visokokvalitetne i jeftine proizvode te dosljednim i pouzdanim izvorom opskrbe.